Plata

1. Ramburs la agentul nostru după primirea produselor

2. Online prin card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

  • Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.
  •  Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
  •  "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.
  • Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

--

Transportul

Transportul este efectuat de către FANCOURIER în cel mai scurt timp posibil.

--

Retur

În baza legislației UE, dacă produsele pe care le-ați cumpărat se dovedesc a fi defectuoase sau nu arată conform descrierii, comerciantul trebuie să le repare, să le înlocuiască, să le reducă prețul sau să vă dea banii înapoi.

Dacă ați cumpărat un produs sau un serviciu on-line ori fără a merge la magazin (prin telefon, prin poștă, de la un comis voiajor), aveți, de asemenea, dreptul de a anula și returna comanda în termen de 14 de zile, indiferent de motiv și fără nicio justificare.

--

Acest site respecta prevederile OUG nr. 34 / 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor încheiate cu profesionistii si ale Directivei 2011/83/UE a Parlamentului European și a Consiliului din 25 octombrie 2011 privind drepturile consumatorilor și noile reglementari Europene GDPR UE 2016/679.

Alser Forest este denumirea comercială a societății Alser Forest SRL, persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Jud. BRASOV, loc. SACELE, str. SOSEAUA TARLUNGENI nr.32, cu număr de ordine in Registrul Comertului J08/2938/2008, cod unic de înregistrare fiscală RO20951361

Prin utilizarea şi vizitarea paginilor de internet: www.sculetari.ro sau www.tehnik.ro . („Site”) utilizatorii sunt de acord cu termenele şi condiţiile aplicabile.

Dacă nu sunteţi de acord cu acestea, vă rugăm să nu utilizaţi şi să nu vizitaţi Site-ul.

Data: 02.2021
Produs adăugat în listă
Produse adăugate pentru comparare